(0)

Ouderen hulpmiddelen
 • Elderly products

Ouderen Hulpmiddelen

Langer comfortabel thuis wonen met de juiste hulpmiddelen!
Search Site

Woonhulpmiddelen

Wonen

Mensen hebben behoefte aan een eigen plek. Een eigen sfeer, waarin ze zich gewaarborgd en thuis voelen. Een comfortabele, toegankelijke en veilige ruimte om in te wonen. Het liefst blijven mensen zo lang en comfortabel mogelijk in hun eigen huis wonen. Daarnaast willen mensen onafhankelijk zijn. Dit zorgt ook weer voor nieuwe energie. Dit is mogelijk met de juiste hulpmiddelen.

Algemene dagelijkse levensverrichtingen, ook wel ADL genoemd zijn de handelingen die mensen dagelijks in het gewone leven verrichten. Iemand die amper instaat is om de ADL-activiteiten te verrichten zal veel hulp nodig hebben met thuis wonen en wellicht zelfs in een verpleegtehuis terecht komen.

Langer comfortabel thuis wonen

Ouderenthuis biedt een groot scala aan producten voor ouderen die zo lang mogelijk, comfortabel en onafhankelijk thuis willen (blijven) wonen. Ouderenthuis is dé specialist als het gaat om ouderenhulpproducten. Of u nou opzoek bent naar spellen, hulpmiddelen voor onder andere aankleden of voor in de keuken, incontinentie broeken, toiletverhogers, grijpstangen, zitkussens of senioren telefoons. Ouderenthuis allerlei hulpmiddelen om thuis te blijven wonen.

Ouderenthuis kunt u allerlei producten vinden die het aangenamer en makkelijker maken voor ouderen om langer comfortabel thuis te kunnen wonen. Wacht niet langer en bestel vandaag uw producten bij Ouderenthuis. Neem gerust een kijkje hieronder en bekijk wat Ouderenthuis u allemaal te bieden heeft.

 

Filter op:

Geselecteerd:

 1. Lengte: 25 cmDit item verwijderen, 440-565mmDit item verwijderen, 76 cm Dit item verwijderen
Prijs
 1.  
  11
  165
 2.  
 3. -
Artikel
 1. Aankleden (1)
 2. Spellen (1)
 3. Wandbeugel (1)

3 artikel(en)

3 artikel(en)

3 artikel(en)

3 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

3 artikel(en)

3 artikel(en)

3 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 3 van 3 in totaal