(0)

Ouderen hulpmiddelen
 • Elderly products

Ouderen Hulpmiddelen

Langer comfortabel thuis wonen met de juiste hulpmiddelen!
Search Site

Rollators

Rollators

Een rollator is een hulpmiddel dat ondersteuning geeft bij het lopen. Met een rollator kunnen mensen die slecht ter been zijn zich toch zelfstandig voortbewegen. Er zijn verschillende soorten rollators, welke voor u het beste is hangt af van uw persoonlijke situatie.

De meeste rollators zijn gemaakt van lichtgewicht metaal, zodat ze weinig extra moeite kosten om voort te bewegen. Rollators zijn er met drie of met vier wielen.

Rollator met drie wielen

Het voordeel van de rollator met drie wielen is dat deze lichter en wendbaarder is. U kunt met de rollator met drie wielen gemakkelijker door smalle paden manoeuvreren. Ook is hij compacter waardoor hij makkelijker mee te nemen is in de auto bijvoorbeeld.

Rollator met vier wielen

De rollator met vier wielen is stabieler in vergelijking met de rollator met drie wielen. Dit type rollator is aan te raden voor mensen die meer steun nodig hebben van de rollator. De rollator kan meer gewicht aan zonder te kantelen.

Rollator met grote of kleine wielen

Bij het kiezen van de juiste rollator kunt u nagaan of u hem voornamelijk binnen of buiten gaat gebruiken. Als u hem voornamelijk buiten gebruikt en grotere obstakels moet passeren zoals bijvoorbeeld stoepraden is het aan te raden om een rollator met grote wielen te nemen. U zult dan gemakkelijker over obstakels kunnen voortbewegen. Als de rollator voornamelijk binnenshuis wordt gebruikt zijn kleinere wielen een betere keuze, dan is de deze wat makkelijker te besturen in kleine ruimtes.

Wij hebben rollators in diverse variaties. Als u nog vragen heeft met betrekking tot de keuze van de rollator helpen wij u graag.

Filter op:
Categorie
 1. Hulpmiddelen (8)
 2. home (1)
Prijs
 1.  
  17
  194
 2.  
 3. -
Merk
 1. Able2 (2)
 2. Let's go out (3)

8 artikel(en)

8 artikel(en)

8 artikel(en)

8 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

8 artikel(en)

8 artikel(en)

8 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 8 van 8 in totaal