(0)

Ouderen hulpmiddelen
  • Elderly products

Ouderen Hulpmiddelen

Langer comfortabel thuis wonen met de juiste hulpmiddelen!
Search Site

Slapen en rusten

Slapen en rusten is ontzettend belangrijk voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid. En goed slapen brengt nieuwe energie met zich mee, omdat het lichaam gedurende de slaap opgeladen wordt.

Hoe diep de mens slaapt is afhankelijk van de leeftijd. Als de 40 jaar bereikt is, wordt de diepe slaapfase geleidelijk korter. Daarom slapen ouderen minder diep, waardoor de slaap vaak wordt onderbroken. U wordt dan vaker wakker. Bij ouderen is de diepe slaap en remslaap minder.

Slaapstoornissen

Om en nabij 30% van de bevolking leidt aan slaapstoornissen. Mensen die weinig slapen, hebben vaak last van depressies. Een overmatig gebruik van slaappillen kan de oorzaak zijn van slecht slapen en rusten. Daarnaast kunnen ademhalingsstoornissen, pijn, stress, temperatuur en andere facturen het slapen verstoren.

Baat bij slapen

Goed slapen en rusten brengt veel voordelen met zich mee. Herstelt het lichaam en de hersenen van de inspanningen, behoud je energie en bevordert het geheugen. Goed slapen en rusten is dus van essentieel belang en kan ouderen helpen om gezond en onafhankelijk te blijven.

Slaaphulpmiddelen bij Ouderenthuis

Helaas hebben veel ouderen last van slaap tekort en worden ’s nachts vaak wakker. Een oorzaak hiervan kan pijn zijn.

Ouderenthuis biedt een groot scala aan producten aan die het slapen en rusten bevordert. Zo verkopen wij comfortabele bedden en speciale kussens om het slapen zo aangenaam mogelijk te verlopen.

Bekijk hier alle slaaphulpmiddelen.