(0)

Ouderen hulpmiddelen
  • Elderly products

Ouderen Hulpmiddelen

Langer comfortabel thuis wonen met de juiste hulpmiddelen!
Search Site

Relaties en contacten onderhouden

Ouderen vinden het fijn en belangrijk om deel uit te maken van een gemeenschap. Een kring van vrienden, kennissen en natuurlijk familie. Contact houden met de personen die je lief zijn, zoals (klein)kinderen, familie en vrienden is belangrijk.

De relaties en contacten worden soms minder, doordat ouderen afhankelijk worden, niet meer zelf de deur uit kunnen en vervolgens in een verzorgingstehuis terecht komen. Ouderen worden dan vaak eenzaam.

Juist wanneer de wereld om de mens heen kleiner wordt, wordt de behoefte om nieuwe vriendschappen te sluiten en contacten te leggen groter. Dit kan voorkomen dat de mens eenzaam wordt.

Communicatiehulpmiddelen

Omdat ouderen mensen vaker afhankelijk zijn van de mensen om zich heen, kunnen zij niet altijd de dingen doen die zij willen doen. Soms kunnen deze mensen geen kant op. Ouderenthuis snapt de frustratie en biedt daarom allerlei producten aan die het wachten aangenaam maken.

Zo biedt Ouderenthuis allerlei spellen aan. Hierdoor heeft u altijd wat te doen. Daarnaast houden spellen spelen de hersenen actief.

Wacht niet langer en klik hier voor een kijkje in ons assortiment voor alle communicatiehulpmiddelen!